Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

Stihl iMOW® 5 EVO robotfűnyíró

<1500 m2, 28 cm, Li-ion
Egységár (darab):
Bruttó: 1.057.990 Ft
Nettó: 833.063 Ft
Cikkszám:
IA010111416
Márka:
Stihl
A Stihl termékek átvétele (megrendelése) csak személyesen, üzletünkben lehetséges!

A termék az alábbi kategóriákban található:

Stihl robotfűnyírók

Leírás

Kényelmes és teljesen automatikus fűnyírás
  • A STIHL iMOW® 5 EVO robotfűnyíró tökéletes megoldás a közepes méretű gyepfelületek automatikus nyírására. A robotfűnyíró nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátorral működik. A három szabadon lengő késsel rendelkező nyírószerkezet és a nagy késsebesség tiszta vágásképet eredményez rövidebb aktív nyírási idő alatt a STIHL iMOW® 5 modellhez képest.
  • A robotfűnyíróval a lejtős területek nyírása és mulcsozása is könnyedén elvégezhető. A gép egy lépésben nyírja a füvet, aprít és trágyáz. Az iMOW® 5 EVO robotfűnyíró akár 1500 m2-es füves területeken és 45%-os emelkedőkön is gond nélkül elvégzi a nyírási munkát. A külön megrendelhető Upgrade Kit segítségével az iMOW® akár 55 %-os emelkedővel is elbír.
  • Az ultrahangos érzékelők és a szabályozott sebesség gondoskodnak az akadályok kikerüléséről. A gép lassan közelíti meg az akadályokat, majd az akadályhoz érve automatikusan irányt vált, így azok közelében is elvégzi a fűnyírást. Egyenetlen terepen is egyenletes vágáskép a szenzoroknak köszönhetően.
  • Egyszerű kezelhetőség néhány nyomógombbal. A vezérlőegység emellett szövegfelolvasó funkcióval is rendelkezik. A gép hátulján elhelyezett LED csíkok és a gép tetején található LED-mátrix a robotfűnyíró aktuális állapotát mutatják, míg az elülső oldalon található LED csíkok menetfényként működnek három üzemmódban. A robotfűnyíró Bluetooth®, WLAN vagy mobil adatkapcsolat segítségével a MY iMOW® alkalmazáson keresztül vezérelhető. Lopás esetén a mobil adatkapcsolat segítségével meghatározhatja a robotfűnyíró adott helyét. Az applikációban a vágásmagasság is fokozatonként beállítható. A nyírási tervben a nyírás ideje akár egyénileg is beállítható heti ütemezések formájában. Szükség esetén a robotfűnyíró manuálisan is elindítható. Az esőérzékelő a felhasználó igényei szerint beállítható, hogy az iMOW® 5 EVO nedves időben is folytassa a gyep nyírását, vagy szüneteltesse azt. A gép töltése a dokkoló állomáson történik.
  • A STIHL iMOW® robotfűnyírók megfelelnek az összes vonatkozó biztonsági előírásnak.
  • A telepítéshez a kert méretéhez illő telepítő csomag szükséges.
 
Műszaki adatok:
Max. nyírási terület: 1500 m2
Max. emelkedés: 45 %
Munkaszélesség: 28 cm
Min. vágási magasság: 20 mm
Max. vágási magasság: 60 mm
Akkumulátor: Lítium-ion
Tömeg: 15 kg
 
 
Felszerelés és funkciók:
  • Nyírószerkezet: a nagy fordulatszám és a három szabadon lengő, extra éles kés tiszta fűnyírási képet eredményez. A rendszeres forgásirány-váltás meghosszabbítja a kések élettartamát.
  • Elektromos vágásmagasság-állítás: a vágásmagasság beállítása az applikációban lehetséges.
  • Szerszám nélküli késcsere: az iMOW® robotfűnyíróknál a kések cseréje szerszám használata nélkül elvégezhető. Az egyenletes vágáskép érdekében ajánlott mindhárom kést egyszerre cserélni!
  • Intuitív kezelhetőség: a nyomógombokból és a hátsó LED-es fénycsíkból álló kezelőpanel segítéségével a robotfűnyíró egyszerűen vezérelhető. A robotfűnyíróval történő interakció vagy hiba esetén az elülső és hátsó oldalon elhelyezett LED csíkok világítanak. Az EVO modellek egy LED-mátrixszal is rendelkeznek, amely animált szimbólumokkal teszi még egyszerűbbé és kényelmesebbé az interakciót. A gépeken szövegfelolvasó funkció is aktiválható.
  • Wi-Fi, Bluetooth® és mobil adatkapcsolat: lehetővé teszi az iMOW® robotfűnyírók rugalmas vezérlését. Az EVO modellek ezek mellett mobil adatkapcsolaton keresztül is vezérelhetők.
  • My iMOW® applikáció: a MY iMOW® alkalmazással különösen egyszerűen kezelheti robotfűnyíróját. Az applikációban funkciói közé tartozik pl. a nyírási tervek készítése és módosítása, a nyírási zónák definiálása vagy a nyírási magasság beállítása.
  • Zónakezelés: a zónakezelés funkció a gyepet különböző nyírási területekre osztja. A zónák nyírása különböző időpontokban lehetséges.
  • Riasztó: a robotfűnyíró felemelése, vagy a gép váratlan megdőlése esetén akusztikus riasztás lép működésbe. Ezenkívül a gép automatikusan zárolja a vezérlőfunkciókat, ha eltávolítják a kijelölt területéről.
  • Esőérzékelő: az esőérzékelő érzékenységétől függően az iMow® eső esteén a gyep védelme érdekében szünetelteti a fűnyírást. A felhasználó beállíthatja az esőérzékelő érzékenységét.
  • Alkalmazásfrissítés: az over-the-air (OTA) szoftverfrissítésnek köszönhetően a robotfűnyíró mindig naprakész. Emellett továbbra is lehetőség van a frissítések hivatalos STIHL szakkereskedő által történő telepítésére.
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

AEG, Milwaukee termékek
Valuta
Hegesztéstechnika
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 390.68 Ft
Betta kompresszorok
Termékajánló
Garancia regisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció