Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

Stihl MS 194 T benzines fagondozó fűrész 2-MIX motorral (láncfűrész)

32 cm3, 1.4 kW/1.9 LE, 30 cm
Egységár (darab):
Bruttó: 165.990 Ft
Nettó: 130.701 Ft
Cikkszám:
11372000320
Márka:
Stihl
A Stihl termékek átvétele (megrendelése) csak személyesen, üzletünkben lehetséges!

A termék az alábbi kategóriákban található:

Stihl fagondozó fűrészek

Leírás

  • A nagy teljesítményű, professzionális STIHL MS 194 T benzinmotoros fagondozó fűrész ideális ágak visszavágásához és lombkoronák nyeséséhez.
  • A STIHL MS 194 T modellt kifejezetten fagondozáshoz, szakképzett felhasználók számára tervezték.
  • Kompakt kialakításának köszönhetően szűk helyeken végzett munkákhoz is alkalmas.
  • Az erőteljes, alacsony fogyasztású STIHL 2-MIX motor nagy vágásteljesítményt biztosít.
  • A STIHL Ematic rendszer biztosítja, hogy a lánckenőolaj célzottan és veszteség nélkül oda kerüljön, ahol szükség van rá. Ez lehetővé teszi a hatékony munkavégzést és a gazdaságos olajfogyasztást.
  • A praktikus, kihajtható rögzítőszem a szállító kötél rögzítésre szolgál, amellyel az eszköz biztonságosan leengedhető a fán történő munkavégzést követően.
  • Erőkímélő munkavégzés a STIHL antivibrációs rendszernek köszönhetően.
  • Vezetőlemez hossz: 30 cm (A motorfűrész típusától függően a tényleges vágáshossz a megadott értéknél kisebb lehet.)
 
Technikai adatok:
Lökettérfogat: 32 cm3
Teljesítmény: 1,9 LE
Teljesítmény: 1,4 kW
Teljesítménysúly: 2,4 kg/kW
Hangnyomásszint 2): 100 dB(A)
Zajteljesítményszint 2): 112 dB(A)
Rezgésgyorsulás, bal oldal 3): 3,6 m/s2
Rezgésgyorsulás, jobb oldal 3): 3,6 m/s2
CO2: 803 g/kWh
Tömeg (üzemanyag, vezetőlemez és fűrészlánc nélkül): 3,3 kg
Össztömeg (üzemanyag nélkül, vezetőlemezzel és fűrészlánccal): 3,77 kg
 
2) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)
3) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2 m/s²
 
 
Alapfelszereltség:
  • Antivibrációs rendszer: a motoros eszközök fogantyúinál keletkező erős rezgések hosszú távon a kézben és a karban jelentkező keringési problémákhoz vezethetnek. Az antivibrációs rendszerrel ellátott motoros eszközöknél a fogantyúknál fellépő, a robbanómotor és a mozgó alkatrészek által keltett rezgések jelentős mértékben csökkentettek.
  • Elvesztés ellen biztosított anya: a lánckerékfedélhez rögzített anyák lehetővé teszik a vágószerkezet egyszerű cseréjét, az anya elvesztésének veszélye nélkül.
  • Praktikus rögzítőszem: a kihajtható szem szolgál a szállító kötél rögzítésre, mellyel az eszköz biztonságosan leengedhető fán történő munkavégzést követően. A szem visszahajtható, így más munkák vagy tárolás esetén nem zavaró.
  • Kompenzátor: a STIHL kompenzátor, a karburátor szabályzóegysége, gondoskodik arról, hogy a légszűrő növekvő elszennyeződése esetén is a motorteljesítmény, a füstgázminőség és az üzemanyag-felhasználás hosszú időn keresztül közel azonos marad. A szűrő tisztítása csak akkor szükséges, ha a teljesítmény érezhetően visszaesik. Ezáltal lehetővé válik a karbantartás nélküli, hosszabb használat is.
  • STIHL 2-MIX motor: a 2-MIX technológiájú motor nagy teljesítményű és takarékos egyben. A kipufogógáz és a friss gázelegy elkülönítése minimálisra csökkenti az el nem égett anyagok mennyiségét a kipufogógázban. Ez növeli a teljesítményt és egyúttal csökkenti a fogyasztást. A STIHL 2-MIX motor megfelel az Euro 5-ös normának.
  • STIHL négycsatornás technológia: a gyújtás előtt az üzemanyag-levegő keverék négy csatornában keveredik össze. Az üzemanyag ezáltal optimálisan ég el, és jelentősen megnő a motor hatékonysága. Az eredmény: kisebb fogyasztás, magas forgatónyomaték, nagy fordulatszám-tartomány.
  • Oldalsó láncfeszítés: a fűrész feszítése oldalirányban, a lánckerék-fedélen keresztül történik. Ez kizárja az éles fűrészlánccal való érintkezést.
  • Speciális láncvédő: a láncvédő közvetlenül a lánckerékhez csatlakozik, így szilárdan és biztonságosan rögzíthető a géphez. A rajta található szemmel a fagondozási munkát végző személy kötéllel magához rögzítheti a láncvédőt, így akadályozva meg annak leejtését.
  • Kézi üzemanyagpumpa: a kézi üzemanyag-szivattyúval egy hüvelykujj nyomással üzemanyag kerül a karburátorba. Ezáltal a motor indítása akár egy hosszabb üzemszünet után is kevesebb rántással lehetséges.
  • Szerszám nélkül nyitható tankzárak: a speciális zárral ellátott motoros gépek tankjai gyorsan, nagyobb erő kifejtése nélkül és szerszám nélkül nyithatóak és zárhatóak le újra.
A kép csak illusztráció!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

AEG termékek
Valuta
Hegesztéstechnika
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.25 Ft
Betta kompresszorok
Termékajánló
Garancia regisztráció
AEG Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció